19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 „Sărbătorim astăzi Ziua Naţională, ziua Marii Uniri de la 1918, cu încrederea şi speranța confirmării unei noi pagini de istorie pentru România, pentru români.

1 Decembrie 1918 a făcut ca România să devină unită și respectată, iar istoria a demonstrat că acest moment a deschis drumul către o perioadă de modernizare a ţării. Misiunea noastră este să contribuim în mod concret la dezvoltarea României și să asigurăm servicii publice mai bune - asistență medicală de calitate, un sistem de educație performant, infrastructură adaptată nevoilor prezentului - și prosperitate fiecărui român.

1 Decembrie le-a adus românilor demnitate şi îndeplinirea idealului naţional. Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naționale.

 Centenarul Marii Uniri va fi nu doar un moment de marcare a istoriei ci, mai ales, un punct de reper pentru repunerea la locul cuvenit a identității naționale. 

La mulţi ani, România! La mulţi ani românilor din țară și de pretutindeni! La mulți ani tuturor celor care trăiesc în România!”

 

          Mihai Tudose,

Prim-ministru al României

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh