20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum v-am obișnuit, vă ținem la curent cu ultimele „ieșiri pe arătură” a președintelui Consiliului Județean și lider PNL Cluj, Păunel Tișe. Iată și ultima ieșire în media:

 

„Prefectul PSD al Clujului agresează angajații Consiliului Județean Cluj.

Prefectul alba - neagra cu situația de urgență de la Pata Rât se consideră secretar de C.A.P.

După o sabotare continuă a situației de la Pata Rât, în care timp de 7 luni prefectul nu a făcut altceva decât să blocheze orice demers inițiat de Consiliul Județean Cluj, acum își atribuie funcții și statuturi, în mod abuziv, încălcând atribuțiile legale.

Într-o discuție telefonică, în cursul zilei de ieri, cu un angajat al Consiliului Județean Cluj, și-a permis să îl amenințe, spunându-i că angajații forului administrativ județean trebuie să raporteze și să execute ordinele prefectului, întrucât el este șeful județului. Atitudinea acestui politruc politic și a slugoilor politici, directori de deconcentrate, toți cu carnet de partid PSD, sabotează Clujul și interesele clujenilor.

Solicit public doamnei Prim-ministru să îl destituie pe prefectul alba - neagra pentru incompetență, în caz contrar voi sesiza Comisia Europeană și Guvernul.

 

 

Președintele Consiliului Județean Cluj,

Alin Tișe”

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh