20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un nou comunicat de presă care sare din tipare ne-a parvenit de la Păunel Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. Acesta continuă războiul cu social democrații, aducând noi acuze la adresa adversarilor săi politici: „După ce firma de casă a PSD a depozitat în Hoia molozul care a declanșat alunecarea de teren de la Tetarom, tot reprezentanții acestuia strigă ca din gură de șarpe.

Recepția parțială a clădirilor deja edificate, propusă ca și așa-zisă soluție, nu rezolvă problema în niciun fel:

Nu există posibilitatea legală de a da în folosință aceste clădiri câtă vreme expertizele și studiile confirmă faptul că terenul e încă în mișcare și că există riscul unor noi alunecări de teren.

Doar niște inconștienți și iresponsabili și-ar putea asuma riscul de a pune în pericol viețile oamenilor ce ar urma să lucreze în acele imobile!

În prezent se așteaptă soluționarea de către CNSC a contestației depuse în cadrul procedurii de licitație după care va începe execuția lucrărilor de stabilizare a versantului de la Tetarom, singura soluție capabilă să protejeze viețile oamenilor și clădirile edificate acolo.

Dacă tot sunt atât de preocupați de eficienta utilizare a banilor publici, p.s.d.-iștii să aducă înapoi la bugetul județului banii furați de firmele lor de casă de la Aeroport și CMID!

Și dacă tot veni vorba de management eficient: cam ce părere are domnul Cuibus de faptul că a început încă din 2009, de aproape un deceniu, construcția unui simplu sediu pentru ISJ și acesta nu e gata nici până acum? Cine răspunde pentru timpul și banii pierduți acolo? Sau e vorba doar despre un altfel de lup moralist ?!?”, spune președintele CJ Cluj în comunicatul de presă. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh