29
Vi, Mar
17 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Am mai scris despre modul de dialogare al președintelui liberal al Consiliului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe, unl șmecheresc, la „mișto”, ca să folosim un limbaj mai popular, mai colorat. În ultima ședință a Consiliului Județean Cluj, când subiectele din discuție au cam fost epuizate, Păunel Tișe s-a gândit să-l provoace pe consilierul județean PSD, Petre Pop, fost administrator public al municipiului Câmpia Turzii, când primar era Radu Hanga. Cu această ocazie am aflat stadiul demersurilor de realizare a Parcului Industrial de la Luna (TETAROM V):

 

(Extras din procesul verbal al ședinței Consiliului Județean Cluj din 13 iulie 2018)

„Dl. Alin Tișe:

Domnule consilier Pop, la Câmpia Turzii ce se mai întâmplă, nimic nou?

Dl. Petre Pop:

            Întrebați-l pe domnul Lojigan!

Dl. Alin Tișe:

Am auzit că vreți să conduceți județul, că vreți să faceți centru de județ acolo?

Dl. Remus Lăpușan:

Domnule președinte, doar după ce se termină Parcul Industrial.

Dl. Alin Tișe:

Vreau să știți că am avansat și cu problema Parcului Industrial, au fost mai multe întâlniri între Tetarom, Primăria Luna și Primăria Câmpia Turzii, chiar ieri a fost o întâlnire importantă, lucrăm la un protocol pe care o să-l aducem în fața dumneavoastră, iar pe urmă ne vom grăbi să obținem titlul de Parc. Primăria de acolo nu s-a răzgândit, vrea să ofere peste 100 ha de teren, intră ca partener și Primăria Câmpia Turzii, va fi o chestiune locală cu efecte pozitive pentru populația din Câmpia Turzii și Luna. Sper să avem cât mai repede titlul de Parc, știți că avem prinși în buget aproximativ 5 milioane de euro pentru aceasta, plus din redevența Companiei de Apă pentru partea de rețele de apă și canalizare este cuprinsă o sumă pentru Tetarom V și pentru Tetarom IV. Există finanțare atât pentru partea de drumuri cât și pentru partea de apă și canal. Trebuie grăbite procedurile și date în funcțiune cât mai repede. Cu siguranță o să se facă, domnilor consilieri din Câmpia Turzii.”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh