20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În fiecare an, în prima zi a lunii octombrie, ne gândim cu precădere la vârstnici, fie că sunt parte din familie, fie că sunt parte din comunitate. Este o zi ce trebuie să le-o dedicăm în totalitate, este o zi în care trebuie să ne amin­tim că datorită trecutului lor avem noi prezentul.
Proverbul „Cine nu are bătrâni, să îşi cumpere” este cât se poate de adevărat. Poveţele celor trecuţi deja prin greutăţile vieţii valorează mai mult decât orice, sunt menite să ne facă încercările mai uşor de trecut, greutăţile mai uşor de depăşit. Aceas­tă zi trebuie să ne reamin­tească încă o dată că sun­tem datori să ne amintim de ei, să îi căutăm, să îi ascul­tăm , să le acordăm din tim­pul nostru, pentru că merită cu prisosinţă.
Lor, vârstnicilor, le dato­răm respect şi preţuire, pentru ei fiind important să ştie că viaţa pe care au trăit-o este apreciată şi că noi, ur­maşii lor, facem tot ce ne stă în putinţă să le oferim cât mai multe zile senine de acum înainte.
La mulţi ani dragi vârst­nici! Zilele să vă fie fru­moase alături de cei cărora le um­pleţi vieţile de înţe­lepciune!

Organizatia PNL Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh