24
Mie, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum ne-a obișnuit, președintele Consiliului Județean Cluj, ajuns în acea poziție numai și numai datorită frăției dintre foștii portocalii, vopsiți în galben-albastru (culori care, combinate în proporții egale, nu întâmplător dau culoarea verde), cu UDMR, continuă să atace dușmanul său tradițional, PSD.  Așa cum ne-a obișnuit, Păunel Tișe, minte, manipulează și dezinformează fără nicio jenă, folosindu-se de puterea pe care o deține la nivelul forului județean. Cu un tupeu nemărginit, acest politician fără scrupule, se prezintă ingenuu când, de fapt, el este personajul negativ într-o poveste care îi afectează pe toți  județului Cluj, nu doar pe alegători. Concret, acest personaj care vine din vremuri tenebroase în care ițele se făceau și desfăceau de Băsescu și o anumită gașcă de profitori dintre care mulți sunt la pușcărie iar alții au scăpat, vezi cazul Tudor Ștefănie, doar din cauza protecției de care s-a bucurat în rândul organelor de anchetă din acest județ, își permite să aibă ieșiri de genul celei trimise printr-un comunicat de presă în cursul zilei de azi, organelor mass media.

Redăm conținutul „ieșirii” în decor a lui Păunel Tișe iar apoi o să explicăm poziția noastră: „Ședința extraordinară din data de 14 septembrie 2018 - voturi ”împotrivă”, “abțineri” și care nu au votat : Nati Ariton - PSD, Vitan Alexandru - PSD , Lăpușan Remus Gabriel - PSD Chiorean Laura - PSD , Bota Ioan - PSD, Pop Petre - PSD, Mătușan Vladimir - PSD, Oprea Laurențiu - PSD , Popovici Alin - PSD, Luca Viorel - PSD

            Ședința ordinară din data de 27 septembrie 2018 - voturi împotrivă, “abțineri” și care nu au votat: Sălătioan Vasile - PSD, Cuibus Valentin - PSD, Lăpușan Remus Gabriel - PSD, Chiorean Laura - PSD, Bota Ioan - PSD, Nati Ariton - PSD, Pop Petre - PSD, Vitan Alexandru - PSD , Mătușan Vladimir - PSD, Oprea Laurențiu - PSD, Luca Viorel- PSD.

PSD Cluj este partidul care sabotează dezvoltarea județului. 

PSD Cluj a votat împotriva alocărilor de bani către comune. 

PSD Cluj a demonstrat, încă o dată, cine blochează acest județ. 

Solicit public demisia consilierilor județeni PSD întrucât aceștia au votat împotriva interesului public al cetățenilor județului Cluj.”, „sare” Păunel Tișe „în lucernă”, prin comunicatul intitulat: „Lista rușinii. Consilierii județeni PSD se opun dezvoltării comunelor și orașelor din județul Cluj. Demisia !”

La ce se referă Păunel Tișe? La faptul că toți acei politicieni s-au opus, cinste lor, proiectelor de hotărâre aberante și dictatoriale întocmite de președintele Consiliului Județean, cu sprijinul consilierilor PNL-UDMR, care guvernează forul județean după bunul plac, la adăpostul unui protocol încheiat după alegerile din 2016. Consilierii județeni PSD s-au opus alocării pe criterii exclusiv politice a sumelor din impozitul pe venit pe unități administrativ-teritorial, adică banii mai mulți localităților cu primari PNL și UDMR, decât celor cu primari PSD sau din alte formațiuni politice.  Adică Tișe și acoliți săi, transmit un mesaj clar: ”dăm bani celor care ne-au votat, să vă fie învățătură de minte să mai votați pe alții!” Vi se pare normală o astfel de atitudine? Să dai mai mulți bani decât municipiului Turda, mult mai mare și mai dezvoltat economic, decât unor orașe mai mici sau sume egale acestui oraș cu circa 50 mii de locuitori, unei comune ca Mihai Viteazul?

Amănunte puteți citi aici:

 Păunel Tișe și ai săi, o nouă bătaie de joc la adresa turdenilor!

Încă o dată, felicitări consilierilor județeni PSD, mai ales celor care au susținut dreptatea inclusiv în detrimentul alegătorilor lor! Rușine lui Păunel Tișe care continuă să-și bată joc de foarte mulți locuitori ai județului pe care îi minte în față și pe care îi dezinformează cu nerușinare!

PSD Cluj NU este partidul care sabotează dezvoltarea județului, sume foarte importante fiind alocate chiar de guvernul PSD, pe lângă social-democrații clujeni au făcut lobby. 

PSD Cluj NU a votat împotriva alocărilor de bani către comune. A votat împotriva alocării sumelor din impozitul pe venit pe criterii anormale, exclusiv politice, după bunul plac al PNL și UDMR, care își bat joc de locuitorii localităților unde au fost aleși primari PSD.

PSD Cluj a demonstrat, încă o dată, cine blochează acest județ. Aici, Tișe are dreptate, PSD a demonstrat prin conduita consilierilor săi județeni la vot că PNL-UDMR blochează Turda și alte multe localități cu primari PSD.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh