28
Joi, Mar
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nu poți să faci politică la nivel decent, dacă trimiți comunicate pline de greșeli de ortografie. Este cazul celor din filiala PSD Câmpia Turzii care au mari probleme în conceperea unui text corect gramatical. Nu i-am criticat de fiecare dată când au făcut-o, însă, trebuie să tragem un semnal de alarmă pentru ei, după repetate gafe de acest gen. Mai ales că, acum, aflându-se în opoziție, ei trebuie să recucerească mare parte din electoratul local. Nu poți să o faci fără un mesaj clar, corect gramatical și bine țintit.

Iată mai jos textul care trebuia să ajungă la dumneavoastră, așa cum l-au propagat cei din PSD Câmpia Turzii, judecați și dvs.:

„Cu un manager politruc lipst de competenţele necesare nu poţi face performanţă în spitalul din Câmpia Turzii!

 

                Raportat la situaţia gravă existentă la ora actuală în Spitalul municipal Dr. Cornel IGNA, PSD Câmpia Turzii, prin aleşii locali a intreprins o serie de demersuri prin care a tras un semnal de alarmă asupra situaţiei financiare asupra managementului defectos şi a angajărilor făcute în mod haotic de actualul manager PNL Adrian ANTAL.

                Faptul că actuala conducere a spitalului nu a dat curs solicitărilor făcute prin adresa nr…. în care managerul interimar al spitalului Adrian Antal a fost invitat să participe la sedinţa Consiliului Local Câmpia Turzii din luna august 2018, pentru a prezenta un raport economic-finaciar de la investirea în functie şi până la finalul lunii iulie 2018

                De asemenea, prin adresa nr.6669/30.08.2018, managerul interimar al spitalului ne comunică că nu este în subordinea Consiliului Local, ci a primarului şi drept urmare nu poate răspunde interpelărilor unor consilieri locali, trimtându-i să vadă angajările în mediul o-line (presă) sau pe site-ul spitalului, iar la adresa nr 3159/25.04.2018 în care s-au solicitat măsurile manageriale pentru soluţionarea conflictului de muncă iscat pe fondul neacordării unor sporuri salariale personalului medical şi auxiliar, nu s-a primit un răspuns în termenii impuşi de lege, demonstrează o lipsă totală de transparenţă şi de deschidere către colaboarere a actualului manager interimar.

                Ne exprimam deschiderea si disponibilitatea de a sprijinii orice demers legal si real care poat duce la iesirea din criza in care se afla la ora actuala in Spitalul municipal Dr. Cornel IGNA. In acelasi timp solicitam public ca managerul Adrian Antal sa vina in fata Consiliului Local pentru a prezenta situatia fiinaciara, justificarea angajarilor din ultima preioada si contractul de management dupa care a condus spitalul de la numire pana in prezent.

Fara un astfel de raport, fara datatele necesare, bilant, creante, dinamica politicii de personal etc., dezbaterea propusa de primarul PNL Dorin Lojigan este o simpla gargara politicianista menita sa mai imbuneze perceptia negativa care planeaza asupra Spitalului municipal Dr. Cornel Igna Campia Turzii.

 

Biroul de Presa,

14.09.2018”

De remarcat că, la un moment dat, pe parcursul comunicatului, cel care l-a redactat renunță la diacritice, după ce a renunțat la virgulele care trebuiau puse, din loc în loc! Îi întreb pe dascăli, pe profesorii de limba română, ce notă ar da unui astfel de text?

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh