19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 „Astăzi este ziua noastră. Ziua tuturor românilor! Este o zi care marchează un moment istoric extrem de important, dar mai presus de toate, data de 1 decembrie reprezintă o zi în care noi, toți, trebuie să reflectăm asupra ideii de unitate, solidaritate și iubire față de țara în care ne-am născut și în care trăim.

Poate că de multe ori ne dezamăgește, poate de multe ori considerăm că nu ne oferă cât ne-am dori. Dar trebuie să o respectăm și să fim conștienți că toți suntem parte din ea. Fiecare dintre noi trebuie să aducă schimbarea sau acel "mai bine" pe care ni-l dorim.

Turda este o bucățică din România, dar un simbol puternic pentru Transilvania. Mă simt onorat că voi, cetățenii Turzii, v-ați exprimat dorința ca eu să reprezint acest municipiu. Împreună suntem o forță, trebuie să ne implicăm și să fim o comunitate unită, pentru că doar așa vom reuși să contribuim la dezvoltarea acestui oraș și implicit, la dezvoltarea țării în care trăim și pe care o iubim!

1 decembrie marchează ziua Marii Uniri. Mesajul și îndemnul meu pentru voi toți, în această zi cu o deosebită semnificație, este să ne unim, să ne autodepășim și să ne implicăm, ca acest oraș să se dezvolte și să reflecte idealul pe care ni-l dorim. De asemenea, gândul meu merge astăzi și spre românii și turdenii plecați peste hotare! La mulți ani, tuturor românilor! LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!”

 

Cristian Octavian Matei,

 

Primarul Municipiului Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh