18
Joi, Apr
16 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei de la Sc Electrica au "comis"-o din nou în aceastâ dimineață, poate mai grav ca niciodată, pentru cåteva mii de turdeni. Pana de curent a survenit în cel mai prost moment posibil, la ora 6.25 când oamenii se pregătesc să plece la muncă iar elevii la şcoală. Nu puțini au fost surprinşi la duş, iar alarmele magazinelor de la Centrul Comercial Materna au început să sune "în draci". O avarie de proportii a lasat o buna parte din cartierul Oprişani fără curent electric. Întunericul şi frigul lovind din nou sute de gospodării din această parte a oraşului. Reprezentanții SC Electrica Distribuție susțin că echipa de intervenție a identificat relativ rapid, în mai puțin de o oră, locul defecțiunii, ceea ce a făcut posibilă realimentarea consumatorilor de pe alte linii, după ma nevre de comutare a circuitului. Se pare că defecțiunea s-a produs la un cablu subteran. La Turda au apărut multe astfel de defecțiuni după lucrări  ale firmelor furnizoare de servicii (apă-canal, gaz, comunicații), din cauza lipsei unor planuri exacte cu situarea rețelelor sau pur şi simplu din erori ale lucrătorilor. Toate aceste erori  sunt resimțite şi plătite cu nemulțumiri, frustrări şi nervi tot de clienții turdeni ai SC Electrica, de această dată pentru a treia sau a patra oară in această iarnă, de clienți de pe străzile Calea Victoriei, Primăverii, Fabricilor, Mihai Viteazul, Izvor, Ponorel, Viorelelor, Teilor, Luptătorilor, Frăsinet, Detunata şi altele.

La ora 8.25, la două ore de la avarie, încă nu erau alimentați toți consumatorii, ceea ce spune multe despre capacitatea celor de la Electrica de a remedia situațiile de acest gen într-un timp cât mai scurt.

Vom reveni cu amănunte.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh