21
Ma, Aug
35 New Articles

Eveniment
Typography

În 14 și 15 Octombrie se vor desfășura  în localitatea Viișoara  trei   Expoziții Chinologice, una  Națională iar celelalte doua Internaționale și trei Expoziții ale unor Cluburi de rasa, organizate de Asociația Chinologica Turda sub egida  Asociației Chinologice Romane și Federației Chinologice Internaționale. Locația este din nou  Arena Sportiva din Viișoara iar pe acesta cale mulțumesc Consiliului Local Viișoara și în special dl. Primar Ioan Roman, pentru ajutorul dat. S-au înscris  câini din Ungaria, Finlanda, Norvegia, Polonia, Rusia, Ucraina, Cehia, Slovacia și bineînțeles din Romania.           Aproximativ 90 de rase canine din toate rasele recunoscute FCI. Programul va fi următorul :

Sâmbătă 08.10.2016 , ora 10.00: Expoziția Națională CAC va începe cu arbitrajul pe rase , continuând  de la  orele 14,oo cu departajarea celor  mai buni câini ai raselor în câștigătorii celor 10 grupe canine FCI. Dintre aceștia se va alege câștigătorul Expoziției iar pe parcursul finalei  vom vedea cel mai bun Baby, Puppy ,  Junior , Veteran și cel mai bun câine  al expoziției, “BEST ÎN SHOW” dar și cel mai bun câine Ciobănesc Romanesc, Grup de Creștere, cea mai buna Pereche și nu în ultimul rând cel mai bun Junior Handler. Concomitent cu arbitrajul pe rase va avea loc Expoziția de Club Retriever Romania, o expoziție de clasa rezervata retrieverilor. Concomitent cu aceasta expoziție vor avea loc și cele trei Expoziții de Club : Boxer Club Carpatia, Retriever Club Romania și Clubul Terierilor de Tip Bull din Romania.

La ora 16,oo va începe cea de-a doua expoziție a zilei, cea Internațională, la aproximativ la ora 19,oo va fi programul Special Best în Show, în al doilea an în nocturnă.

A doua zi duminica 09 Octombrie va avea loc a doua   Expoziție Internațională CACIB în care câștigătorii din ziua precedenta vor încerca sa-și apere titlurile câștigate iar ceilalți vor încerca sa demonstreze ca doar ghinionul i-a privat cu o zi înainte de câștigare unor titluri. Avem arbitrii din România și străinătate : Anca Giura, Cristina Epuras, Roberto Schill, Cristian Vantu, Anna Albrigo ( It), Francisco Salvador Janeiro ( P), Vojislav Al Daghistani ( Sr). Organizarea este în parteneriat cu Asociația DOG-SHOW.EU, partenerul nostru tradițional alături de care în anii trecuți am avut expoziții foarte bune iar sponsorul nostru oficial este : PAMAS SRL – Test of the Wild ¡

Va așteptăm în număr cat mai mare pentru a susține acest regal chinologic al asociației noastre care în aceste zile este egala cu și marile centre chinologice ale tarii.

Calin Mărgineanu – Președinte ACh Turda

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh