28
Joi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Azi, de Ziua Imnului Naţional, la Cluj-Napoca a fost marcată campania ,,O viață cât un Centenar”, în cadrul unei ceremonii publice organizate de către Instituția Prefectului – Județul Cluj, Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Divizia 4 Infanterie „Gemina”.

Proiectul are ca scop mediatizarea poveștilor de viață ale românilor născuți în anul Marii Uniri. Astfel, la acest eveniment au fost invitate persoane din județul Cluj care au împlinit sau vor împlini vârsta de 100 de ani în anul 2018, pentru a-i cunoaște, a le asculta poveștile și pentru a învăța din experiența unui centenar trăit în România.

Trei persoane din Cluj-Napoca, Săvădisla și Aghireșu, care au împlinit 100 de ani în Anul Centenarului și au trăit tot atâția ani de istorie alături de România, ne-au onorat cu prezența la acest eveniment.

Acestea au primit din partea ministrului afacerilor interne, prin intermediul reprezentanților autorităților și instituțiilor publice locale, simboluri naționale, printre care și un Tricolor, cu invitația de a-l purta aproape de inimă așa cum au purtat și România!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh