16
Ma, Apr
13 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca, lansează astăzi, 26 octombrie, concursul de planuri de afaceri în urma căruia 38 de antreprenori din regiunea Nord-Vest vor beneficia de finanțări de până în 40.000 de euro.

Concursul este organizat în cadrul proiectului „NOI AntrepreNORI” - Un PLUS pentru START UP-urile Regiunii Nord-Vest (programul România Start-up Plus). Pe parcursul ultimelor luni, cu sprijinul unor profesioniști în domeniu, Fundația Civitas și partenerii săi au instruit peste 300 de noi antreprenori.

Competiția se adresează atât absolvenților cursurilor amintite cât și celor care au obținut anterior un certificat de competențe antreprenoriale. Cei interesați își pot înscrie planurile de afaceri în concurs în perioada 26 octombrie - 12 noiembrie 2018 la ora 17:00. Metodologia de înscriere și mai multe detalii despre proiect sunt disponibile aici: https://www.civitas.ro/proiecte/noi-antreprenori.

În privința finanțărilor, dintre cele 38 de planuri selectate, 12 vor beneficia de un ajutor de minimis de 40.000 de euro, iar 26 de un ajutor de minimis în valoare de € 30.000 (în ambele cazuri suma se va echivala în lei). Afacerile vor trebui să fie înființate într-un oraș din regiune (județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare sau Sălaj). După ce își vor înființa firmele, câștigătorii concursului vor beneficia gratuit de stagii de practică, servicii personalizate de consultanță și mentorat timp de 18 luni.

Partenerii care implementează proiectul sunt: Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca alături de partenerii săi, Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL și Asociația Centrul pentru Politici Publice.

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, POCU/82/3.7/104273. Bugetul total al proiectului este de 8.900.412,34 lei, din care 7.534.576,40 lei sunt contribuție UE, 1.329.631,13 lei sunt contribuție din bugetul național și 36.204,81 lei este valoarea co-finanțării eligibile a Beneficiarului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh