19
Vi, Apr
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Săndița Mihail, directorul economic al SC Prival Ecologic Servis, societatea care se ocupă de salubrizarea municipiului Turda a recunoscut la TV că esteThumbnail image obsedată cu curățenia, dar cel mai bine se simte cu tigaia în mână.

Săndița Mihail a făcut senzație aseară în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, emisiune care a devenit, mai nou, liderul de audiență pe segmentul orar la care este difuzată. Prezentă în fața celebrilor bucătari cu un preparat de inspirație italiană, i-a cucerit pe aceștia, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu votând pentru calificarea mai departe în concurs a concurentei. Ea a primit din mâna chefilor cuțitul de bucătar, simbol al calificării în faza superioară a competiției.

„Se descrie ca fiind o persoană tipicară, cu apucături obsesiv compulsive, căci îi place să fie totul la locul lui. Și nu oricum, ci în deplină curățenie! Deși nu este bucătar, concurenta și-ar dori să descopere această meserie. Și a primit verdictul: merge mai departe! Uneori, simplitatea este cheia unei rețete de succes!”, consemnează site-ul emisiunii „Chefi la cuțite” despre prestația Săndiței Mihail.

Când concurenta le-a spus chefilor că locuiește în Cluj Napoca, aceștia nu au fsot prea impresionați, când însă a spus că muncește la o societate de salubritate din Turda, chef Cătălin Scărlătescu a povestit – a câta oară la TV? – că a trecut pe aici și a rămas impresionat că avem autobuz cu etaj…

Așadar, pregătind iepure cu o cremă de polenta (mămăliguță în italiană), Săndița Mihail a trecut mai departe în concurs, iar acum turdenii au cu cine să țină în competiția ”Chefi la cuțite”. Felicitările noastre!

 

Aici puteți vedea partea din emisiunea de aseară în care a apărut Săndița Mihail:

http://a1.ro/chefi-la-cutite/stiri/uneori-cred-ca-am-apucaturi-obsesivo-compulsive-concurenta-aceasta-a-facut-senzatie-la-chefi-la-cutite-id563867.html

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh