19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La inceputul acestei saptamani Clubul Rotary Campia Turzii a fost onorat de prezenta d-lui Guvernator Mircea Solovastru, a d-lui Asistent Guvernator Utiu Ioan, Silviu Puni - District Strategic Planning Chair și Ovidiu Cocean - Rotary Global Rewards Chair. Dorim sa le multumim pentru pretuirea si  recunoasterea acordata  si sa le spunem totodata ca in acest domeniu “munca ” este ucenicie pe viata!

Suntem constienti ca misiunea nu este simpla dar insufletiti de spiritul de echipa vom face actele noastre vizibile .

Multumim inca odata si mult succes pe mai departe !

Dupa Intalnire Guvernatorul Districtului 2241 Romania si Republica Moldova a declarat urmatoarele:

Foarte placut surprins de activitatea rotarienilor din Campia Turzii. In cadrul vizitei pe care am efectuat-o la Campia Turzii am avut ocazia sa constat ca o comunitate destul de mica se poate mobiliza exemplar in a-si sprijini semenii. Presedintele RC Campia Turzii Chiper Doru si AG Ioan Utiu mi-au demonstrat ca implicarea activa a membrilor, cu expertiza profesionala a fiecaruia, poate duce la reusite”.

20.10.2016                                                                              Chiper Doru   

                                                                                                Presedinde 2016-2017

 

 

Despre Rotary:

Rotary este o organizaţie de oameni de afaceri şi specialişti, reuniţi pe plan mondial, care au un rol activ in comunitatile in care traiesc, imbogatindu-si prin aceasta atat viata personala cat si pe cea profesionala. Rotary oferă ajutor umanitar, promovează cele mai înalte standarde etice în orice activitate profesională şi contribuie la instaurarea climatului de bunavoinţă şi pace în lume.

Prin proiectele sale, un club Rotary poate aduce imbunatariri semnificative asupra vietii din comunitatea sa. Membrii Rotary se implica in proiecte care deservesc comunitatea si care izvorasc din probleme critice cum ar fii: saracia, foametea, copiii cu risc, analfabetism, violenta, mediu, sanatate, etc. De asemenea, rotarienii vin in sprijinul programelor pentru tineri, incurajeaza oportunitatile educationale si schimburile internationale pentru studenti, profesori si alte categorii, in scopul dezvoltarii profesionale.

Fundatia Rotary International ofera oportunitatile de a crea parteneriate internationale in scopul ajutarii oamenilor cu nevoi din lumea intreaga. Fundatia Rotary International este o organizatie non-profit care prin contributiile voluntare ale membrilor sai dar si a celor care impartasesc aceeasi viziune despre o lume mai buna, coordoneaza programe umanitare internationale si schimburi culturale si educationale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh