Archive for Diverse

Diseară, țin cu Moroșanu, Andrei Stoica și ceilalți români din bătălia din Cetatea Neamțului

Cătălin Moroşanu va disputa diseară cel de-al patrulea meci din carieră împotriva unui luptător turc, de această dată, în premieră, bătaia va avea loc acasă la luptătorul român, în Moldova, la Piatra Neamţ. Bineînțeles că voi ține cu „Moartea din Carpaţi” în înfruntarea cu Continue reading “Diseară, țin cu Moroșanu, Andrei Stoica și ceilalți români din bătălia din Cetatea Neamțului” »

Ce-mi scriu cei de la Facebook?!

Facebook, o uzină de făcut bani, plină de manipulări și îmbrobodiri, toate având scopul acumulării de venituri, moare de grija mea și a voastră! Cel puțin, așa ne minte, frumos. Adevărul este că i se rupe de noi. Continue reading “Ce-mi scriu cei de la Facebook?!” »

Caterincă liberală cu un ziarist

Nu am mai scris de multă vreme pe blogul personal, dar iată că mi s-a dat un motiv. Zilele trecute am scris un material de opinie, Considerații speculative pe marginea „mazilirii” viceprimarului UDMR, Robert Szabo, din Câmpia Turzii, în care am scris că nu am pretenții ca administratorii grupului Partidul Facebook, de pe rețeaua de socializare cu același nume, să îl aprobe. Pentru cei care nu știu, acel grup este controlat de liberalii din Câmpia Turzii, care aprobă postările celorlalți doar dacă… le convin.

Rareș Morar, deținătorul trustului de presă Câmpia Express, a citit editorialul și l-a distribuit pe acel grup, considerându-l un articol bun. Imediat au apărut comentarii zeflemitoare care nu m-ar fi deranjat, dacă veneau de la simpli membri ai PNL sau de la cetățeni neangrenați politic, dar fiind emanate de doi oameni plătiți de la bugetul municipiului Câmpia Turzii, doi funcționari publici, mărturisesc că mi-a lăsat un gust amar.

Le public atașat, inclusiv pe cel al primarului Lojigan, care între timp l-a șters de acolo. Nu aștept scuze din partea celor doi, nici măcar după ce le-am demonstrat că am avut dreptate, vezi articolul Fostul viceprimarul din Câmpia Turzii, demisionar, vrea polițist local!, dar mi-ar plăcea să nu se mai întâmple. Pentru că, nu-i așa, un funcționar public e funcționar public… și-n șanț!

Handbal: Potaissa Turda- Steaua București 33-26 (13-10) GALERIE FOTO

potaissa-steaua-12 Continue reading “Handbal: Potaissa Turda- Steaua București 33-26 (13-10) GALERIE FOTO” »

Gladiatori la Castrul Roman Potaissa

zmt2016-VIRTVS ANTIQVA-35 Continue reading “Gladiatori la Castrul Roman Potaissa” »

Zilele Municipiului Turda: Premierea micuților cicliști

zmt2016-ciclism Continue reading “Zilele Municipiului Turda: Premierea micuților cicliști” »

Vibrația publicului, la concertele de aseară, în imagini

zmt-1-concerte Continue reading “Vibrația publicului, la concertele de aseară, în imagini” »

ExpoFlora-inaugurare- (FOTO)

expoFlora2016-8 Continue reading “ExpoFlora-inaugurare- (FOTO)” »

Zilele Municipiului Turda 2016- deschiderea oficială (Galerie foto)

Zilele Municipiului Turda, ediția din 2016, au fost deschise de primarul Cristian Matei în cadrul zmt-2016-13
unei întruniri oficiale la care au participat invitați din afara orașului și din urbea bi-milenară. Continue reading “Zilele Municipiului Turda 2016- deschiderea oficială (Galerie foto)” »

Ședința de Consiliu local festivă la Câmpia Turzii (Foto)

Ședința festivă a Consiliului local Câmpia Turzii, cu prezența reprezentanților municipalitățilorzct-mohacs-kisber3 înfrățite, Mohacs și Kisber. Continue reading “Ședința de Consiliu local festivă la Câmpia Turzii (Foto)” »