Archive for Politic

Ei sunt aleșii voștri, din Câmpia Turzii!

Azi au depus jurământul în fața reprezentantului prefectului județeului Cluj aleșii locali din consiliul-local-campia-turzii-2016-2022Câmpia Turzii. Poate sunteți curioști să-i vedeți, să încercați să-i recunoașteți și, de ce nu, poate vreți să apelați la ei pentru a vă ajuta în rezolvarea unor probleme pe care le întâmpinați. De ce nu, Continue reading “Ei sunt aleșii voștri, din Câmpia Turzii!” »

Candidatul Mircea Irimie la votare

Foto.vot-irimie7 Continue reading “Candidatul Mircea Irimie la votare” »

Candidatul Cristian Matei la votare

Foto. vot-matei4 Continue reading “Candidatul Cristian Matei la votare” »

Întrunire electorală ALDE la Săndulești – 31 mai 2016 (Galerie foto)

Deputații ALDE, Steluța Cătăniciu și Mircea Irimie, s-au întâlnit cu locuitori ai comunei

Întrunire Alde la Copăceni

Săndulești, pentru a-l sprijini pe primarul Continue reading “Întrunire electorală ALDE la Săndulești – 31 mai 2016 (Galerie foto)” »

Întrunire electorală ALDE Săndulești la Copăceni – 2 iunie 2016 (Galerie foto)

Fotografii de la întrunirea electorală ALDE de la Copăceni.intrunire-electorala-alde-copaceni18 Continue reading “Întrunire electorală ALDE Săndulești la Copăceni – 2 iunie 2016 (Galerie foto)” »

Miting Respect – Prietenie (Galerie foto)

Un miting pașnic, cu sute de participanți. Răspunsul lui Mircea Irimie la atacurileMiting Respect-Prietenie Continue reading “Miting Respect – Prietenie (Galerie foto)” »

Victor Ponta la Turda (Galerie Foto)

În jur de 1000 de oameni l-au așteptat azi pe Victor Ponta la Turda. Iată câteva poze, iar mai ponta-turda0apoi… Continue reading “Victor Ponta la Turda (Galerie Foto)” »

Lansarea lui Mircea Irimie pentru funcția de primar (galerie 40 foto)

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, deputatul Daniel Constantin, deputatul Steluța Cătăniciu, dar și alți colegi lansare-Irimie5de vază din cadrul formațiunii ALDE (care se dorește alternativa liberală la partidul în care s-au refugiat Continue reading “Lansarea lui Mircea Irimie pentru funcția de primar (galerie 40 foto)” »

Propaganda foștilor PD-L-iști a pus tunurile pe mine!

Grupul de interese al PNL Turda, care are ramificații pe care nici nu le bănuiți dar care vă vor fiturda online denigrare cunoscute în curând, își folosesc capacitatea de denigrare a mea personal și a site-ului Turdainfo, pentru a murdări activitatea noastră. Nu cred că vreunul dintre noi v-a dezamăgit, pe Turdainfo.ro putând să citiți informațiile Continue reading “Propaganda foștilor PD-L-iști a pus tunurile pe mine!” »

Dumnezeu e sus și vede!

De câtva vreme sunt victima încercărilor politicienilor tudeni, puși pe devalidat tot ce înseamnăIonel Ignat ban în orașul nostru, de a fi denigrat prin orice mijloace.

Ajunge să urmărim banii. Există un grup de interese despre care eu am scris și o să mai scriu până când mă va lovi o mașină, probabil. Ei conduc totul, îndobitocind cetățenii prin controlul informației care li se dă. În Turda nu există presă liberă pentru că toate organele de presă sunt dependente de banii pe care acest grup îi gestionează. De aceea Turdainfo nu va avea niciodată reclamă de la Salina Turda, Prival sau STP, pentru că acest lucru este interzis. Așa se lovesc ziariștii buni, ziariștii cu coloană vertebrală, iar DNA și alte instituții ”ascultătoare” știu asta. Pot da cu genul aceștia de politicieni și de oameni de afaceri corupți de pământ când vor ei. Deocamdată atât despre acțiunile contra unui simplu jurnalist, care și-a făcut datoria față de cititori întotdeauna, cu mari riscuri uneori.

Riscuri pe care mi le-am asumat, exact ca și acela de a fi exclus și marginalizat cu scopul final de a fi scos din presa locală, pentru că deranjez foarte mult. Dacă vor reuși asta, să știți că trăiți în cel mai de ”rahat” oraș, locuit cu oameni de nimic, care-și lasă aproapele singur iar ei bagă capul în pământ ca struțul. Le cer anonimilor ”postaci” ai PNL care mă murdăresc în fel și chip cu complicitatea unor colegi să respire, pentru că sunt  în ”rahat” până în gât.

Uitați-vă la sloganul blogului meu. Așa s-a întâmplat și acum, adevărul m-a făcut liber.

Celor care îmi apreciază munca le transmit să stea liniștiți, ”nu mor caii când vor câinii”, și le promit că voi fi același pe care îl știu, în slujba lor și alături de cei mici și slabi, săraci și goi, în lupta cu parveniții fără rușine.

Atât deocamdată, răbdare, voi reveni cu amănunte și dovezi pentru ca voi, cei care aveți puterea, să știți cum să votați când vine vremea…

În plus, pregătesc o surpriză…