29
Vi, Mar
17 New Articles

Categorii Articole

Grid List

CAA - Protejați contoarele împotriva înghețului!

Visit Turda

Înscrieri la baschet!

Dave-Wedding Studio

Alin Pop Photography

Înscrieri la BOX

box turda bordi

Video CAA

ȘI ALTELE

Grid List

Anchetă
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Gazeta de Cluj publică azi un articol extrem de interesant, pentru cititorii din zona Turda și nu numai. „O femeie din municipiul Turda spune că Dacian Cioloș este strâns legat de dacian ciolosafacerile producătorului de vin Crama La Salina Turda susținând că fostul premier ar fi de fapt deținătorul cramei, iar în acte figurează ca și administrator și acționari doar niște interpuși de-ai săi”, titrează Gazeta de Cluj.

Articolul îi mai acuză de ilegalități pe fostul primar Tudor Ștefănie, pe Emil Boc, pe Nuți Udrea, pe Victor Ponta și chiar DNA și Justiția Română. Oare, acum, se va face vreo anchetă mai serioasă, sau anchetatorii îndrituiți vor continua să nu manifeste interes față de acuzele aduse fostului primar și legăturilor sale? 

Citește totul aici: https://gazetadecluj.ro/ciolos-in-spatele-afacerii-cramei-la-salina-turda-fostul-premier-acuzat-de-ilegalitati/?fbclid=IwAR2P0LngclPAgw-LXTvqAaT6t_oZB8TcxyZDPUmLWXcy4XiDXtD7cSFatxw

----------------------------

În septembrie 2013, Dacian Cioloș, pe atunci comisar european pentru Agricultura, declara că este îngrijorat de protecția pe internet a numelor precum Bordeaux, Champagne sau Chianti. Era preocupat, așadar, îndeaproape de subiectul numelor de vinuri si indicații geografice protejate. 

Citște aici: https://vinul.ro/dacian-ciolos-cere-protejarea-domeniilor-de-internet-wine-si-vin.html

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh