20
Sam, Apr
19 New Articles

Categorii Articole

Grid List

CAA - Protejați contoarele împotriva înghețului!

Visit Turda

Înscrieri la baschet!

Dave-Wedding Studio

Alin Pop Photography

Înscrieri la BOX

box turda bordi

Video CAA

ȘI ALTELE

Grid List

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum anticipam, conducerea ilegală a Salinei Turda ține cu „dinții” de funcțiile bine plătite de la societatea care aparține turdenilor.Thumbnail image

În 22 octombrie a fost programată ședința instanței care judecă recursul formulat de Consiliul local în procesul pe care acesta l-a pierdut în primă instanță contra Instituției Prefectului județului Cluj. Prefectul a reușit astfel să anuleze nu mai puțin de 12 Hotărâri ale Consiliului local, pe care instanța de fond de la Tribunalul Cluj, secția Contencios administrativ, le-a declarat nelegale prin Hotărârea  1271/2015  din 15.04.2015.

Este vorba tocmai de Hotărârile Consiliului local în urma cărora destinele Societății Turda Salina Durgău au fost încredințate actualului Consiliu de Administrație, girat de PNL Turda. Anularea definitivă a acestor hotărâri ar urma să ducă, spun specialiștii, la repunerea în funcție a fostei conduceri, girată de PSD.

La înfățișarea de ieri, noutatea a fost constituită de depunerea unei cereri de intervenție accesorie, cel mai probabil din partea unor membri ai Consiliului de Administrație în funcție (reprezentați de o casă de avocatură), tertip avocățesc menit să mai prelungească cu câteva săptămâni perioada în care aceștia rămân cu „frâiele” Salinei în mână. După ce instanța s-a declarat competentă în luarea unei decizii în cauză, a acceptat cererea de intervenție accesorie iar pentru acest motiv a dat un no termen, pe 12 noiembrie, dată până la care cele două părți să poată depune în scris poziția lor față de respectiva intervenție accesorie.

Iată soluția pe scurt publicată ieri de instanță: Amână cauza şi acordă termen la data de 12.11.2015, ca urmare a admiterii cererii de amânare. Transpune dosarul la Secţia a III-a Contencios Administrativ şi Fiscal, la completul omolog şi continuator 3R.
Document: Încheiere de şedinţă    22.10.2015

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh