19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Astăzi au început lucrările de asfaltare a trotuarelor pe strada Avram Iancu.
Aceasta face legătura dintre DN 15 E60 și Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” şi stația CFR din oraş, fiind astfel de o importanță strategică pentru Municipiul Câmpia Turzii.
După reabilitarea infrastructurii subterane de apă și canalizare, care a avut loc în decursul anului 2021, astăzi a fost făcut primul pas spre finalizarea lucrărilor la infrastructura supraterană.
Pentru prima dată după 1989, trotuarele străzii Avram Iancu au un aspect și o configurație în concordanță cu normativele tehnice în vigoare. 
După finalizarea operațiunii de asfaltare a trotuarelor și consolidarea stratului de macadam pe carosabil vor debuta lucrările de turnare a primului strat de asfalt, apoi a stratului de asfalt de uzură.
De asemenea, lucrări similare vor avea loc și pe strada Gării, o altă stradă reabilitată prin proiectul european „Infrastructură de transport public și măsuri pentru mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii”.
 
Direcția Relații cu Comunitatea
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh