18
Joi, Apr
16 New Articles

Uncategorised
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Thumbnail imageEficientizarea serviciului poliţienesc şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului reprezintă priorităţi ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Pentru realizarea acestor deziderate, considerăm oportună dezvoltarea de parteneriate cu instituţiile de învăţământ superior din municipiul Cluj-Napoca.

În acest sens, miercuri, 27 noiembrie 2013, a fost semnat un protocol de colaborare între Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj şi Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

Protocolul vizează stabilirea unui parteneriat activ şi corelarea eforturilor celor două instituţii pentru:

- identificarea de oportunităţi de finanţare din fonduri europene;
- derularea unor programe de dezvoltare profesională pentru poliţişti în cadrul facultăţii în vederea creşterii calităţii şi eficienţei serviciilor publice furnizate comunităţii clujene;
- realizarea unor studii şi cercetări sociologice privind percepţia comunităţii asupra poliţiei şi a unor evaluări calitative pe teme stabilite de comun acord.

Cu ocazia întâlnirilor din cadrul grupului de lucru, experţi din cadrul celor două instituţii vor identifica împreună modalităţi de dezvoltare a parteneriatului.

Pin It