29
Vi, Mar
17 New Articles

Categorii Articole

Grid List

CAA - Protejați contoarele împotriva înghețului!

Visit Turda

Înscrieri la baschet!

Dave-Wedding Studio

Alin Pop Photography

Înscrieri la BOX

box turda bordi

Video CAA

ȘI ALTELE

Grid List

Covid-19 și Vaccinare
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) propune menţinerea obligativităţii purtării a măştii de protecţie, de această dată doar cele de tip medical sau FFP2, în toate spaţiile publice închise şi deschise.

CNSU mai propune menţinerea posibilităţii izolării şi carantinării persoanelor care sosesc din ţări cu risc epidemiologic ridicat.

Se propune, totodată,  menţinerea testării săptămânale a personalului de îngrijire şi asistenţă, a personalului de specialitate şi auxiliar care îşi desfăşoară activitatea în centrele rezidenţiale de îngrijire şi asistenţă a persoanelor vârstnice, centrelor rezidenţiale pentru copii şi adulţi, cu şi fără dizabilităţi, precum şi pentru alte categorii vulnerabile.

Alte propuneri ale CNSU pot fi văzute mai jos, în textul HOTĂRÂRII nr.1 din 05.01.2022 https://stirioficiale.ro/storage/Anexa%20la%20HCNSU%20nr%20%201%20din%2005.01.2022%20masuri%20prelungire.pdf.

Trebuie reținut că acestea sunt ,deocamdată, propuneri înaintate de CNSU către Guvernul României, care se întrunește azi, în ședință, pentru a lua o decizie referitoare la aceste măsuri de combatere a valului 5 din pandemia de coronavirus SARS CoV-2.

Pin It