28
Lun, Sep
61 New Articles

Cultură
Typography

 Să cânte la violoncel. Unul dintre proiecte se numește vlogONcello și constă într-un periplu transilvan, un itinerar care cuprinde cele mai atractive locuri din acest ținut. „Mereu am avut un vis să-mi iau într-o zi violoncelul și să pornesc la drum, doar din violoncelpasiunea pentru muzică și pentru a descoperi lumea din jur. Vă așteptăm la concert!”, consemnează tânărul violoncelist.

El nu putea ocoli Salina Turda, obiectivul turistic transilvan cu cea mai mare ascensiune în ultimii ani. Cei care doriți să ascultați sunetul divin al violoncelului mânuit cu măiestrie de Radu Croitoru, sunteți așteptați în mina de sare de la Turda, un loc cu o acustică specială care va potența sunetul scos de interacțiunea coordonată dinte mână, arcuș și coarde.

„Deci peste 3 zile ne începem călătoria în Transilvania.  Vom avea concerte în 35 locuri diferite și vom face oamenii să-și cunoască country-ul”, mai transmitea violoncelistul ieri, înainte de plecare în turul vlogONcello.

Radu Croitoru va concerta la Salina Turda sâmbătă, 4 iulie 2020, de la ora 12.00.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh