20
Sam, Apr
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teatrul Național Aureliu Manea pregătește un nou spectacol pentru copii care va avea loc în premieră în data de 20 septembrie, de la ora 11.00. „Frumoasa și Bestia”, acest basm tradițional îndrăgit de către toate generațiile, este așteptat cu nerăbdare de către cei mici și nu numai. teatru turda

 „Am ales să prezentăm de această dată „Frumoasa și Bestia” din două motive: o dată pentru că știm că poporului român îi sunt dragi poveștile și în al doilea rând, pentru că, spre deosebire de basmele contemporane în care populația crede că banii pot transforma cu o lamă de bisturiu și două kile de silicon orice pocitanie într-o „Barbie” și pe orice prostănac analfabet într-un doctor docent cvasi-parlamentar, spectacolul nostru își dorește să demonstreze că mai mult DRAGOSTEA poate rupe blestemele, poate încălzi inimile împietrite și poate înfrumuseța până și o fiară. Am pus – suplimentar – în „gura” personajelor o mulțime de proverbe și maxime pline de înțelepciune, plus câteva cântece și v-am pregătit o „prăjitură” menită să vă mai descrețească frunțile și să vă mângâie sufletele în perioada asta nefericită în care bunicii trebuie să poarte mască atunci când spun povești...” a declarat regizorul și scenograful spectacolului, Andrei Mihalache.

 Din distribuție fac parte: Miky Paicu, Cornel Miron, Valentin Oncu, Alexandra Dușa, Ioan Alexandru Savu, Ginuc Crișan, Anca Markos, Ingrid Neacșu, Călin Mihail Roajdă, Raluca Eremei-Bîrză, George Sfetcu/Vali V. Popescu, Lucian Orzei, Vladi Mateiu, Marian Deac și Doina Man.

 Prețul biletelor este de 10 lei, iar locurile se pot rezerva apelând numărul de telefon: 0264 311 952. Bilete online puteți achiziționa accesând următorul link: www.tomtix.ro/evenimente/8862-frumoasa-i-bestia-spectacol-pentru-copii . Spectacolul se va ține în Sala Mare a Teatrului. 

Vă așteptăm cu drag!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh