26
Sam, Noi
34 New Articles

Cultură
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Congresul Regional al Martorilor lui Iehova va avea tema: „Urmăriți pacea!” Oameni din 239 de țări și teritorii de pe întregul pământ îl vor urmări online în peste 500 de limbi

Războiul din Ucraina a șocat nu doar Europa, ci întreaga lume. Mulți se întreabă dacă va mai fi pacea posibilă. Cu ocazia Congresului Regional „Urmăriți pacea!”, Martorii lui Iehova din Câmpia Turzii și Turda, alături de milioane de alţi credincioşi de pe întregul pământ, vor dezbate cu ajutorul Bibliei ce anume poate contribui la realizarea păcii la nivel mondial.

„Comunitatea mondială a Martorilor lui Iehova se bucură de pace chiar în mijlocul conflictelor naţionale şi internţionale, precum cel dintre Ucraina şi Rusia”, a declarat domnul Mureșan Daniel, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova din zona Câmpia Turzii și Turda. „Când aplică principiile biblice în viaţă, oameni de diverse naţionalităţi, limbi şi etnii ajung să trăiască în pace. Programul acestui congres le va aduce deci foloase tuturor.”

Martorii lui Iehova organizează congrese la nivel mondial de mai bine de 100 de ani. La fel ca în ultimii doi ani, și anul acesta congresul va putea fi urmărit online, fiind postat pe site-ul jw.org în lunile iulie și august. Congresul va putea fi vizionat și accesând secţiunea JW Broadcasting din aplicația gratuită JW Library ori folosind platforme de streaming, precum ROKU TV sau Apple TV. Programul este gratuit. Nu este necesar să se facă un cont online pentru a fi urmărit.  

Câteva idei ce vor analizate sunt:

  • Cum ne ajută iubirea să avem pace lăuntrică și să fim în pace cu semenii?
  • Este Biblia „calea spre pace în familie”?
  • Cum ne putem păstra pacea interioară când suntem bolnavi, când ne confruntăm cu probleme economice sau când suferim din cauza dezastrelor naturale?
  • Cum ne ajută prietenia cu Dumnezeu să avem adevărata pace?

Pentru mai multe informații, puteți contacta Departamentul de informații publice al Martorilor lui Iehova din Romania la 0040 756 424 467 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ziua de program

Data la care va fi disponibil pentru vizionare sau descărcare pe JW.ORG

Datele la care Martorii lui Iehova de pe întregul pământ vor viziona programul

Vineri dimineață

27 iunie

2-3 iulie

Vineri după masă

4 iulie

9-10 iulie

Sâmbătă dimineață

18 iulie

23-24 iulie

Sâmbătă după masă

25 iulie

30-31 iulie

Duminică dimineață

8 august

13-14 august

Duminică după masă

15 august

20-21 august

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh