Statui care acoperite cu zăpadă trezesc o fascinaţie aparte şi acea originalitate dată de fiecare cădere a fulgilor de nea. Doi artiști fotografi (Petru Dimoff și Bogyó József László) descoperă melanjul încântător al zăpezii cu marmura, piatra sau bronzul şi farmecul aparte, forma ciudată sau alura veselă a personajelor, în momentele definite de arta efemeră a ultimei zăpezi căzute la Cluj.afis expo stati atise de nea
 
Artiştii au imortalizat admirabil aspecte fine sau mai evidente, de la monumente pudrate cu nea, la personaje acoperite în mare parte cu zăpadă, într-un demers original de a surprinde modificările pe care iarna le aduce spaţiului urban, axându-se de această dată pe capacitatea naturii de a "picta" statuile.
 
Cei doi fotografi atrag atenţia asupra modului în care putem descoperi frumuseţea oraşului, cu statuile, altfel decât suntem obișnuiți.
 
Loc: Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor
Artiști fotografi: Petru Dimoff și Bogyó József László
Curator: Ucu Bodiceanu
Perioada de vizitare: 19 februarie - 3 martie 2019
Orar de vizitare: luni - duminică, 09.00 - 17.00
Intrarea liberă  

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh