Iudita Pelea, autoarea volumului „El Camino – pelerinaj către sine” și coordonator al unui „curs de desen cu emisfera dreaptă” care a avut zeci de absolvenți, spirit liber și călător în lumea largă, într-o continuă expozitie iudita peleacăutare de sine, vă invită la o mult așteptată, de către apropiații săi, expoziție de pictură.

Intitulat „Am învățat de la tine”, evenimentul va avea loc la Galeria de Artă „Valer Suciu” din Turda, în 7 noiembrie.

Iată mesajul transmis de autoare, prin care sunteți invitați să luați parte la vernisajul expoziției: „Vă aștept cu drag! 
Nu pictez pentru faimă! Nu pictez pentru critici de artă! Nu pictez pentru recunoaștere!
Pictez ca să nu mă mai sufoc de la urâciunea lumii. Pictez pentru că așa reușesc să-mi reduc mintea la tăcere. Pictez pentru că penelul mă ajută să mă simt vie. Pictez pentru că în acele momente devin co-creatoare la acest Univers. Pictez pentru că mă vindecă. Pictez pentru că visez noaptea că pictez.
Am pictat portrete pentru această expoziție. Si flori.
Portrete pentru că fiecare om pe care îl pictez, este de fapt o oglindire a mea, fiecare chip pictat mă duce mai aproape de propriul meu suflet și de înțelegerea faptului, că suntem diferiți și totuși identici, scântei din Creație. Iar flori, pentru că ele dau culoare vieții”
, punctează Iudita Pelea, care mai face un apel, la cei care ar dori să-i ofere flori, să nu facă acest lucru: Am o rugăminte pentru cei care veți participa la vernisaj! Vă rog frumos să nu-mi cumpărați flori! Cu banii care i-ați plăti pentru flori, vă rog să cumpărați un pachețel de hrană pentru câini, pe care o voi dona unei prietene care a salvat de pe străzi zeci de câini și îi îngrijește cu foarte multă iubire. Vă mulțumesc!”, sună apelul Iuditei Pelea. 

-----------------------

Citește și: 

„El Camino – pelerinaj către sine”, de Iudita Pelea: „L-am străbătut în 24 de zile, din care 22 a plouat. A fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut în viață. Însă a meritat!”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh