Casa de Cultură Turda, prin Galeria de Artă „Valer Suciu” vă invită la un nou eveniment de suflet, al cărui protagonist este pictorul blăjean, Nicu Stanciu, un artist tot mai obișnuit al simezelor transilvănene și nu numai. Artistul, căruia pare a-i plăcea să surprindă frânturi de cotidian, cărora privitorul, prin experiențele sale personale,  să le dea sens și semnificație, poposește la galeria de artă turdeană după ce a mai expus, în orașe mai mari, cum ar fi Alba Iulia, Târgu Mureş  Sibiu,  Cluj-Napoca.expo turda nicu stanciu

Mari iubitori de cultură și artă, turdenii îl vor face să se simtă ca acasă. Haideți și dvs. la vernisajul programat joi, 30 ianuarie 2020, la Galeria de Artă „Valer Suciu”, din str. Libertății nr.2-4. Intrarea este liberă, atât la vernisaj, cât și în zilele în care expoziția rămâne deschisă publicului iubitor de frumos.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh