În prima lună din an, județul Cluj este gazda unui eveniment internațional unic și inedit în Europa.schi buscat

 Practic, toți iubitorii sporturilor de iarnă, chiar și cei care NU au experiență, sunt invitați duminică, 17 ianuarie, la “celebrarea” zăpezii, în cadrul resortului Buscat, din stațiunea Băișoara.

 Cei care se înscriu și vor participa la World Snow Day, vor beneficia de cursuri GRATUITE de schi sau snowboard și vor fi instruiți de antrenori experimentați.

 De asemenea, tot în cadrul evenimentului organizat în parteneriat cu Federația Internațională de Schi, va exista și o mică competiție: Fun Race. Va fi o cursă distractivă pe schiuri, cu elemente surpriză precum: stația de tras cu arcul, aruncatul bulgărilor, mersul cu spatele și multe alte surprize. Iar cei mai buni vor primi premii din partea organizatorilor.

 Evenimentul speră să aducă la start zeci de participanți. Programul va începe la ora 9. De la ora 10 vor avea loc cursurile de schi pentru cei fără experiență, urmând ca mai apoi - în jurul prânzului - să aibă loc și competiția.

 Locurile s-au ocupat în mai puțin de 24 de ore.

 “Scopul evenimentului este de a atrage cât mai mulți copii/tineri către sporturile de iarnă, de a descoperi tainele acestor activități fizice. De altfel, pe viitor, planul nostru este să facem o școala de schi în Băișoara/Buscat, pentru că zona are un potențial turistic neexploatat la maxim”, a declarat Bogdan Andreica, organizatorul evenimentului și managerul Asociației Napoca Trio.

 Evenimentul se va desfășura în condiții sanitare optime, cu aprobarea Direcției de Sănătate Publică Cluj, prin respectarea tuturor măsurilor restrictive în vigoare. Participanții vor avea la dispoziție dezinfectanți și vor fi nevoiți să poarte masca de protecție. De asemenea, se va păstra distanță între toți cei care vor fi prezenți la eveniment, prin delimitări clare impuse de organizatori.

  

Despre Napoca Trio

 Asociația NAPOCATRIO a fost înființată în 8 Noiembrie 2016. Obiectul principal de activitate este organizarea de diverse evenimente în domeniul sportiv cu accent pe copii.

Se pune la dispoziția oamenilor activități precum: tabere tematice recreative, cu caracter sportiv - de schi, mountainbike, de aventură și trailrunning, activități sportive regulate de tipul cursurilor cu instructor de schi(acreditat ISIA), mountainbike, înot și trailrunning, evenimente sportive de tipul taberelor de zi și al weekend-urilor active.  

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh