Center for Peace and Violence Prevention (CPVP) organizează în data de 25 septembrie, de la ora 14:00, în Parcul Iulius din Cluj-Napoca, evenimentul umanitar Dance Romania, Cluj Edition 2021.

 În cadrul acestuia, 14 instructori de dans din Cluj, Sibiu și București vor anima publicul cu pași din diverse stiluri antrenante: zumba, kuduro, salsa, dancehall, Bollywood, street dance, hip-hop, afro grooves, bachata și altele. Din cei 14 instructori, unul este de naționalitate indiană, unul, de naționalitate braziliană și 12 sunt români. DJ M.I.G din Nigeria va mixa pe tot parcursul evenimentului. Trei maeștri de ceremonii (MCs), Camelia din România, Diane din Burundi și Go Slo din Nigeria, vor însufleți atmosfera.

Dance Romania este un eveniment umanitar care își propune să unească toate comunitățile prin dans, înlăturând barierele ridicate de frică, discurs al urii și discriminare. Încurajează participarea oricui, indiferent de rasă, etnie, naționalitate, religie, gen sau vârstă. La Dance Romania ne cunoaștem și ne împrietenim prin dans. CPVP organizează acest eveniment în cadrul programului său „Diversity and Inclusion” (Diversitate și Incluziune),” spune Dr. Charles Wratto, fondator și președinte al Center for Peace and Violence Prevention.

 

Programul evenimentului

 

13:50 Cuvânt de deschidere (Dr. Charles Wratto, președinte CPVP)

13:55 Moment acrobatic cu Knights of Trasylvania Cheerleaders

14:00 Zumba cu Ramona, Lia, Mădălina și Andra

15:00 Kuduro & Afrohouse cu Daria

15:30 Breaking cu Simina

16:00 Mexe Brazil cu Oliver

16:30 Bollywood cu Giri

17:00 Salsa cu Sabrina și Sorin

17:30 La butoane: DJ M.I.G

18:00 Hip-hop cu Maria

18:30 Dancehall cu Gipsy

19:00 Afro grooves cu Tina

19:30 Bachata cu Victor

20:00 Final eveniment

Dance Romania are loc în Cluj anul acesta, după o ediție pilot derulată în 2020, care a avut peste 200 de participanți. Indiferent de cunoștințele de dans, la Dance Romania oricine se bucură de muzică bună, de prieteni noi sau vechi și de socializare într-un spațiu primitor. Evenimentul este organizat integral de către echipa CPVP și voluntarii organizației.

CPVP este o organizație umanitară internațională dedicată culturii păcii și respectului pentru demnitatea umană, în zone de conflict și post-conflict. Principalele sale programe derulate includ: Protecție și Asistență, Educație pentru Pace, Arte și Pace, Diversitate și Incluziune.

 Evenimentul este gratuit și deschis oricui, dar cu respectarea integrală a regulilor recomandate de situația epidemiologică din momentul prezent. Echipa Center for Peace and Violence Prevention va verifica, conform obligațiilor legale, prezentarea certificatelor de vaccinare sau a celorlalte documente prevăzute de lege pentru participarea la evenimente în aer liber.

 Pentru mai multe detalii despre program sau instructori vă invităm pe paginile noastre: Facebook.com/cpvp.org, Instagram: cpvp_org, Twitter.com/cpvp_org, Tiktok.com/cpvp_org

Partenerii evenimentului:

Cluj24, Daisler Print House, EBS Radio, Occidentul Românesc, Perimetru Studio, TVR Cluj, ViaCluj TV

 

Eveniment organizat cu sprijinul:

Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Iulius Mall

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh