12
Vi, Aug
16 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

gradina-zooUn alt obiectiv care va întregi oferta turistică a municipiului Turda este parcul zoologic. Lucrările de modernizare de acolo au întârziat cu aproape doi ani. Pentru a afla care este stadiul lucrărilor de acolo l-am întrebat pe edilul-șef, Tudor Ștefănie.

Iată răspunsul său: ”Eu sper ca anul acesta să finalizăm. Am spus, cu regret, firma care a construit a intrat în insolvenţă, sunt anumite proceduri juridice pe care le continuăm. Deocamdată se lucrează, eu sper ca până la sfârşitul anului să finalizăm, sau chiar mai repede. Deci, acum se termină casa exotică, în 30-40 de zile, după care urmează celelalte construcţii care mai trebuie, aleile, intrările, corpul administrativ şi mai sunt câteva lucrări care rămân de făcut. Nu e din vina noastră, din fericire finanţarea a existat, dar din nefericire constructorul a creat aceste probleme”, arată primarul Tudor Ștefănie.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh