20
Sam, Apr
26 New Articles

Turda
Typography

            Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, în cazul a trei dintre cele șase depozite urbane neconforme de deșeuri din județul Cluj, respectiv cele din Turda, Gherla și Huedin, lucrările de închidere și ecologizare au fost finalizate.

            „Putem afirma, cu toată convingerea, că problema închiderii rampelor neconforme de gunoaie din județ a intrat într-o cu totul altă etapă odată cu finalizarea lucrărilor la primele trei. În același timp, lucrurile au intrat pe un făgaș normal și în ceea ce privește celelalte trei depozite care au mai rămas.” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

            Având ca termen pentru finalizare sfârșitul lunii iunie, respectiv luna iulie în cazul depozitului de la Huedin, lucrările efectuate de către S.C. NORDCONFOREST la depozitele neconforme anterior menționate au fost încheiate în cursul săptămânii precedente în toate cele trei locații. Acestea au vizat, în principal, profilarea și reconfigurarea depozitelor și acoperirea lor cu un strat de pământ destinat înierbării întregii suprafețe. Totodată, au fost efectuate lucrări de drenaj, puțuri de captare a biogazului, drumuri de acces, sisteme de colectare a apelor pluviale, etc. 

            Valoarea totală aferentă realizării obiectivului de investiții ,,Închiderea depozitelor neconforme de deșeuri din județul Cluj – LOT nr. 1 – Pata Rât, Gherla, Huedin și Turda este de 33.297.933,79 de lei – fără TVA.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh