21
Ma, Ian
54 New Articles

Turda
Typography

    În acest weekend The Da Vinci System a fost reprezentată la concursul de dezbateri academice „Openul facultății de Drept 2018” de către o echipă formată din Președintele Asociației, Leonardo Mihai-Mărnicean și Andra-Laura Vancea, o tânără studenta la Universitatea de Matematică-Informatică.

     Formatul competiției a fost cel de Brithis Parliament, în care echipele sunt formate din doar 2 persoane, au 15 minute la dispoziție pentru a-și pregăti argumentele, în meciuri existând două funcții principale pentru echipe, respectiv de guvern și opoziție.

       Au fost dezbătute diverse teme cu privire la societate, la rețele de socializare incluzând beneficiile și dezavantajele acestora, până la noțiuni legate de lumea juridică.

    Echipa care a reprezentat asociația a ajuns până în semifinala competiției; compeția se desfășoară anual așa că asociația le urează perticipanților care o reprezintă multu succes și în edițiile următoare!

       

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh