13
Mie, Noi
52 New Articles

Turda
Typography

Mai sunt doar două zile până când elevii noștri se vor întoarce la școală, de data aceasta în  condiții mult mai bune. Primăria Municipiului Turda aduce la cunoștință populației că toate școlile, grădinițele și creșele din Turda sunt pregătite să-i primească pe elevi cu toate avizele și autorizațiile obținute.

Majoritatea școlilor din Turda au intrat în reabilitare în această vară, lucrările urmând să continue fără ca activitatea didactică să fie afectată. Au avut loc de asemenea lucrări majore de modernizare la Școala Gimnazială Avram Iancu, Școala Gimnazială Teodor Murășanu, Liceul Liviu Rebreanu, Școala Profesională Poiana, urmând și Colegiul Tehnic după finalizarea licitației. Lucrările au fost efectuate cu fonduri guvernamentale, prin programul PNDL.

De asemenea, Direcția de Asistență Socială Turda a organizat încă o grupă pentru cei mici. Creșa 4 a fost extinsă și va primi de luni încă 15 copilași pe care să îi îngrijească. Încăperea unde își vor desfășura activitatea este proaspăt zugrăvită, s-a montat parchet nou și s-a achiziționat mobilier potrivit pentru nevoile celor mici, toate aceste investiții fiind suportate din bugetul local.

Le urăm succes copiilor și tuturor dascălilor în noul an școlar!

 

Biroul de Presă

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh