29
Vi, Mar
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Se lucrează la un nou bloc de locuințe de tip ANL, pe strada Zambilelor din Turda. În planurile actualei administrații intră, în că n bloc ANL în afara acestuia și 6 blocuri de locuințe sociale, care să bloc anl zambileloracopere nevoia de locuințe de la nivelul municipiului Turda, pentru diferitele categorii de persoane. La blocul aflat deja în construcție se lucrează la turnarea fundației.

„Facem încă un pas important înspre realizarea blocului ANL de pe strada Zambilelor. Compania de Apă Arieș a început lucrările de branșament pentru alimentarea cu apă a imobilului. Proiectul a fost demarat în anul 2018, este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, imobilul este compus din 48 de apartamente, iar valoare totală a investiției este de 8,974,360.69 lei. Prin realizarea acestui proiect ne vom atinge încă un scop, acela de a sprijini tinerii care nu au o locuință”, transmite Primăria Turda.

Blocul va cuprinde 48 unități locative repartizate în trei tronsoane și un regim de înălțime S+P+3E+M, iar valoarea investiției se ridică la 6,7 milioane de lei. Termenul de execuție este 9 august 2019.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh