29
Vi, Mar
17 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De astăzi turdenii își pot vota proiectele preferate pe TurdaDecide.ro! A început etapa de vot în cadrul procesului Bugetare participativă!turda decide start vot 2019

În perioada 8 aprilie - 29 aprilie se desfășoară la Turda etapa de vot în cadrul programului de Bugetare participativă 2019, iar în data de 6 mai 2019 vor fi anunțate proiectele câștigătoare. 

Astfel, toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Turda, cu vârsta împlinită de 18 ani, își pot exprima votul pentru proiectele preferate, declarate eligibile de echipa de analiză din cadrul Primăriei.

La începutul anului 2019 administrația locală a lansat procesul de bugetare participativă, prima inițiativă din Turda prin care Primăria Municipiului invită cetățenii să participe la luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului. Dintre cele 62 de proiecte eligibile cele care vor primi cel mai mare număr de voturi vor fi finanțate din bugetul local și vor fi realizate iar astfel ideile, propunerile și soluțiile turdenilor vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru. Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul dedicat proiectului: https://turdadecide.ro/

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh