28
Joi, Mar
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

  • Reţeaua din judeţ va fi modernizată pe o lungime de circa 20 kilometri;distrigaz nord
  • Cele mai ample lucrări de investiţii se vor derula la Dej, Gherla, Pădureni şi Viişoara;

 

Un număr de 4 proiecte de investiţii, cu o valoare totală de circa 4.5 milioane de lei sunt planificate pentru acest an în judeţul Cluj. Toate aceste proiecte vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale.

 

Investim an de an sume considerabile pentru modernizarea reţelelor, aceste lucrări fiind prioritare pentru noi, pentru că punem în prim plan beneficiile aduse clienţilor noştri şi anume: creşterea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale”, spune Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

 

În municipiul Dej compania îşi propune un proiect de investiţii care urmăreşte înlocuirea de conducte şi branşamente pe o lungime circa 1.7 kilometri pe str. Dealul Florilor, Clopoţeilor, Brânduşei, Ciceului şi Merilor. Alt proiect vizează înlocuirea reţelei pe o lungime de aproximativ 2 kilometri pe str. Hăşdăţii, Iazului, Câmpului şi Ciocârliei din Gherla.

 

Lucrări de modernizare a reţelei de gaz sunt prevăzute şi pentru localităţile Pădureni şi Viişoara, unde vor fi înlocuiţi peste 4 kilometri, respectiv, 11 kilometri de conducte şi branşamente.

 

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o preocupare permanentă a companiei Delgaz Grid, valoarea totală a investiţiilor prevăzute pentru acest an fiind de aproximativ 180 milioane de lei (37,8 milioane euro). La nivelul întregii companii, în acest an Delgaz Grid şi-a propus să modernizeze peste 350 kilometri de conducte şi branşamente gaze naturale.

 

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de circa 22.650 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 81.500 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2 miliarde de euro.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh