29
Vi, Mai
55 New Articles

Turda
Typography

La data de 2 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere dar şi pentru impunerea a unui climat de disciplină rutieră în rândul politia rutiera participanţilor la traficul rutier. Au fost vizate în principal conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea au fost vizate şi prevenirea și combaterea infracțiunilor de natură judiciară și economică şi respectarea normelor legale privind activitatea de transport public. 

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 41 de persoane şi verificarea a 22 de vehicule. Abaterile constatate au impus aplicarea a 14 sancţiuni contravenţionale, 10 pentru încălcarea prevederilor Codului rutier, 2 pentru încălcarea prevederilor legale privind comerţul stradal autorizat, conform Legii nr.12/1991 și 2 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice conform Legii 61/1991. De asemenea a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, 1 permis de conducere.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh