29
Vi, Mar
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Bazinul de Înot Didactic Turda s-a desfășurat o competiție de înot care se află ța a șaptea ediție. Organizatorii, de la Societatea SALINA TURDA S.A. prin Bazinul de Înot didactic Turda pe care îl cupa inotatorului turdean 2019administrează, au pregătit, pe lângă competiția în sine, multe surprize pentru micuții care, pe durata întregului an, frecventează cu bazin inot mos craciunplăcere și bucurie bazinul de înot de la Turda. Și în acest an, la concursurile acvatice au participat 260 de copii, cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani, din Turda, Cluj Napoca, Ocna Mureș, Luduș și comunele limitrofe. „Toți copiii, fără excepție, au primit diplome, medalii și premii. Deoarece copiii au fost cuminți, Moș Crăciun i-a vizitat încărcat de cadouri! Felicitări copiilor pentru performanțele obținute, antrenorilor și părinților pentru implicare și grijă!”, le-a transmis primarul turdean, Cristian Matei, prezent la ceremonia de premiere.

Și-au disputat primele locuri la  25 m liber – masculin și 25 m liber – feminin , înotători de la Clubul Sportiv DELFINII Turda, Clubul Musashi, Clubul Copiilor Turda, care își desfășoară activitatea la Bazinul de Înot Didactic Turda (copiii născuţi în 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003 si open) și alți sportivi care s-au putut înscrie individual.

În afara diplomelor și medaliilor oferite de organizatorii de la Salina Turda, Moș Crăciun a oferit cadouri tuturor participanților, fără excepție. În plus,  cei mai mici participanți care au înotat cel mai bine fără centură și plută, de la fiecare club sportiv participant la competiție, a fost recompensat cu Cupa „Moș Crăciun”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh