28
Joi, Mar
23 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primăria Municipiului Turda, prin compania de transport public, a implementat un proiect menit să protejeze populația și să ofere cetățenilor o metodă eficientă de igienă în mijloacele de transport în comun. Astfel, în toate autobuzele electrice au fost dezinfectantmontate dispensere cu dezinfectant pentru mâini.

,,În contextul actual este foarte important să luăm măsuri concrete de protejare a populației, pentru a minimaliza posibilitatea răspândirii virușilor și a bacteriilor, motiv pentru care am decis să implementăm acest proiect. În perioada următoare vom monta astfel de dispozitive în școli și grădinițe, dar și în zonele aglomerate, obiective turistice sau alte instituții publice.,, - a declarat primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei

dezinfectant maini autobuzeSoluția cu dezinfectant pe bază de alcool este foarte eficientă împotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii și virusurile. Fiecare autobuz dispune de 2 dispensere cu dezinfectant și instrucțiuni de folosire. Încurajăm toți călătorii să utilizeze aceste dispozitive, să își dezinfecteze mâinile atât la urcarea în autobuz cât și la coborâre.

Biroul de Presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh