19
Vi, Apr
20 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

1. Achizitionarea biletelor si abonamentelor se poate face la casierie ( cu cardul sau cash) sau online pe site-ul www.bilete.rosalina turda masuri coronavirus
2. Baza de tratament ramane inchisa pana cel putin la data de 1 iunie 2020, si se poate prelungi pana la o data care va fi comunicata ulterior.
3. Turistii vor purta obligatoriu mastile de protectie.
4. La intrarea in Salina Turda va fi efectuata scanarea termica, iar persoanele cu temperatura peste 37,3 ˚C nu le va fi permis accesul pentru vizitare.
5. Dezinfectarea obligatorie a mainilor se va face la intrarea in salina si la intrarea in lifturi.
6. Pe parcursul circuitului turistic in punctele marcate se vor monta dispensere pentru dezinfectare.
7. Accesul va fi directionat de catre personalul societatii si supravegheat pe parcursul vizitarii pentru pastrarea distantei legale.
8. Caile de acces pentru intrarea si iesirea din salina vor fi marcate si prin indicatoare, care vor reaminti permanent obligativitatea respectarii masurilor impuse.
9. Vor fi stabilite circuite separate de coborare si urcare pe scarile din minele Rudolf si Terezia.
10. Numarul maxim de persoane care vor avea acces simultan in lift va fi de maxim 3 din aceeasi familie. Lifturile vor fi utilizate cu prioritate de catre persoanele cu dizabilitati, persoanele in varsta si familiile cu copii mici.
11. Spatiul din subteran dotat cu aparate de joaca pentru copii ramane inchis.
12. La Roata Panoramica in fiecare gondola vor avea acces simultan maxim 3 persoane din aceeasi familie.
13. Dezinfectarea cailor de acces si a suprafetelor de contact se va efectua de cel putin 2 ori in timpul programului si o data la finalul acestuia.

CONDUCEREA SOCIETATII SALINA TURDA S.A.

Pin It