28
Joi, Mar
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Începând cu data de ­20.10.2020, locuitorii municipiului Turda vor putea depune documentele în vederea obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni și combustibili petrolieri.

Ajutorul se acordă pentru perioada 1 noiembrie 2020- 31 martie 2021, pentru un singur sistem de încălzire, iar cetățenii care pot beneficia de acest ajutor sunt cei ale căror venituri nete lunare/membru de familie sunt cuprinse între 0 si 750 lei.

Acte necesare pentru obținerea ajutorului de încălzire:

Documentele de stare civilă pentru toți membrii familiei care locuiesc în fapt la adresa de domiciliu menționată pe cerere (cărți de identitate sau certificate de naștere pentru membrii familiei care au vârsta până la 14 ani);

Adeverința de salariat cu venitul net (și valoarea tichetelor de masă sau de vacanță), cupon de pensie, cupon șomaj sau alte acte doveditoare ale veniturilor nete din luna anterioară depunerii cererii;

Pentru persoanele care realizează venituri din A.F., P.F.A, S.R.L., este necesară o adeverință de venit eliberată de Administrația Finanțelor Publice Turda;

Adeverința de la registru agricol numai pentru cei care au terenuri extravilane;

copie după talonul autoturismului;

după caz, alte acte doveditoare privind componența familiei;

ultima factură de gaz /energie electrică;

Declarație cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru ca o persoană/familie să poată beneficia de ajutor de încălzire, începând cu luna noiembrie 2020, cererea și declarația pe propria răspundere însoțită de documentele mai sus menționate se depune la sediul Cantinei de Ajutor Social (str. Mihai Eminescu, nr.1) personal, în intervalul orar 8-13, prin poșta sau online pe: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 20 noiembrie.

Vă reamintim că familiile și persoanele singure care au în proprietate cel puțin unul dintre bunurile cuprinse în lista anexă, nu beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinței. Pentru detalii accesați site-ul: https://bit.ly/37x4MzF.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh