26
Vi, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum v-am informat ieri, mai multe cadre medicale de la Spitalul municipal Turda au fost infectate cu temutul coronavirus. Dacă ieri vă furnizam informații neoficiale, obținute de la sursele noastre care s-au dovedit, încă o dată, exacte, astăzi vă oferim informațiile oficiale furnizate de conducerea Spitalului Municipal Turda.6 cazuri covid 19

„În cursul zilei de luni, 19.10.2020, în urma unor testări pentru COVID-19 în rândul personalului Spitalului Municipal Turda, au fost confirmate pozitiv 6 cadre medicale și auxiliare. Datorită faptului că prezintă simptome ușoare, aceștia au intrat în autoizolare.

În urma anchetei epidemiologice efectuate s-a constatat că nu sunt constituite focare în unitate, sunt cazuri izolate, cu sursa probabil comunitară.

Totodată, menționăm că activitatea Spitalului Municipal Turda se desfășoară în condiții normale”, se arată în comunicat primit de la Spitalul Municipal Turda.

Ca de obicei, comunicarea din partea Spitalului Municipal lasă de dorit. Instituția emite unu Buletin informativ săptămânal, de obicei la două zile după închierea intervalului raportat, iar acum, când 6 cadre medicale și auxiliare sunt depistate pozitiv, iar pacienții s-ar fi putut teme de existența unui focar la instituția sanitară, conducerea spitalului emite acest comunicat de presă la douăzile după apariția cazurilor de COvid-19. Și asta, la presiunea presei.

Trebuie să recunoaștem totuși că la Spitalul municipal Turda putem vorbi, totuși, de  existența unei comunicări, chiar întârziată, câtă vreme, referitor la Spitalul municipal „Cornel Igna” din Câmpia TUrzii comunicarea cu presa și implicit cu publicul lipsește cu desăvârșire. Ceea ce constituie o pată pe imaginea autorități locale din Câmpia Turzii.

Citește și: 

Managerul Spitalului Municipal Turda este pozitiv, dar asimptomatic

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh