25
Joi, Apr
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 19 octombrie a.c., în urma unei sesizări telefonice la dispeceratul Poliției Locale, polițiștii locali au ridicat de pe strada Traian, loc. Turda,  290  altoi de pomi fructiferi (29 legături a câte 10 altoi) abandonați, posibil căzuți dintr-un autovehicul.politia locala turda

Din verificările efectuate prin dispecerat și vizualizarea înregistrărilor de pe camerele de supraveghere și monitorizare amplasate în oraș, a reieșit faptul că numitul B.B.G din orașul Tăuții Măgheruș, jud. Maramureș, a transportat din localitatea Gâmbaș jud.Alba, conform avizului de însoțire a mărfii obținut ulterior, cu un autovehicul tip platformă, 5300 pomi fructiferi ”altoi” în valoare de 42400 lei, dar neasigurată corespunzător cu un număr suficient de chingi, fapt care a condus la pierderea unor legături de pomi.

Fiind identificat și contactat telefonic, în data de 20 octombrie a.c ora 17.00, dl. B.B.G s-a prezentat la sediul Poliției Locale Turda pentru recuperarea altoilor în valoare de 2320 lei.

 Pe acesta cale domnul B.B.G își exprimă mulțumirea și recunoștința față de domnul care a sesizat pierderea pomilor, numitul R. S. din Turda și Poliția Locală pentru implicare în recuperarea pagubei.

 

Director executiv,

 MOLDOVAN VALER

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh