28
Joi, Mar
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vineri, 19 februarie 2021 este convocat Consiliul local Turda în ședință extraordinară de îndată.sedinta consiliu local turda

Întrunirea se va desfășura online printr-un sistem live video, de la ora 11.

Proiectul ordinii de zi al  şedinţei  conține 5 puncte printer care unul privind delegarea gestiunii serviciului de iluminat public – activitatea de întreținere, mentenanță și reabilitare a sistemelor de iluminat public în Municipiul Turda. Este vorba despre iluminatul stradal, pietonal, ornamental și arhitectural, inclusiv realizarea iluminatului ornamental-festiv temporar pentru sărbătorile de iarnă/primăvară, eficientizarea sistemelor de iluminat public existente, prin modernizare și extindere cu echipamente și tehnologii performante în domeniu.

Alte două proiecte de hotărâre se referă la desemnarea președintelui Consiliului de administrație al societății Domeniul Public Turda SA și, respectiv al președintelui Consiliului de administrație al societății Salina Turda SA.

În fine, alte două proiecte se referă la aprobarea actualizării Actului Constitutiv al societății Domeniul Public Turda SA, cu modificările și completările sale ulterioare și respective la aprobarea actualizării Actului Constitutiv al societății Salina Turda SA, cu modificările și completările sale ulterioare.

Ședința de vineri, 19 februarie, de la ora 11, poate fi urmărită în direct pe pagina de Facebook a Primăriei Turda.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh