29
Vi, Mar
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

COMPANIA DE APĂ ARIEȘ S.A. A ATRIBUIT CONTRACTUL DE LUCRĂRIcompania de apa aries

CL-2 EXTINDEREA ȘI REABILITAREA STAȚIILOR DE TRATARE APĂ POTABILĂ ȘI A CONDUCTELOR DE ADUCȚIUNE ÎN SISTEMUL ZONAL DE ALIMENTARE CU APĂ CÂMPIA TURZII

Compania de Apă Arieș SA. în calitate de beneficiar al PROIECTULUI REGIONAL DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA-CÂMPIA TURZII, ÎN PERIOADA 2014-2020, cod SMIS 2014+ 118679, co-finanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, a semnat în data de 14.05.2021 un nou Contract de proiectare și execuție lucrări cu denumirea „EXTINDERE SI REABILITAREA STATIILOR DE TRATARE APA POTABILA SI A CONDUCTELOR DE ADUCTIUNE IN SISTEMUL ZONAL DE ALIMENTARE CU APA CAMPIA TURZII” – CL2. Contractul a fost atribuit antreprenorului: Asocierea AWE INFRA S.R.L. (Lider de asociere) - E.M.I.T. GROUP ERCOLE MARELLI IMPIANTI TECNOLOGICI  S.R.L. (Asociat) - AQUA TECHNOLOGY DESIGN  S.R.L. (Asociat) – ELLBREND  S.R.L. (Asociat).

Valoarea contractului de lucrări este de 70.722.410,35 lei, fără TVA

La ședința prilejuită de semnarea acestui contract au participat Director General Compania de Apă Arieș – Ionuț Bogdan Bobic, Primar Comuna Luna – Giurgiu Aurel, Primar Comuna Viișoara – Roman Ioan, Primar Comuna Tritenii de Jos – Dan Alexandru Iosif și Administrator AWE INFRA SRL – Luca Cristian Ioan. 

Investițiile prevăzute în acest contract de lucrări vor rezolva integral problemele de alimentare cu apă potabilă în comunele Luna, Viișoara și Tritenii de Jos, unde există disfuncționalități în ceea ce privește furnizarea serviciului. Durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 36 luni (din care 12 luni proiectare si 24 luni execuție), realizarea acestor investiții conducând la o creștere considerabilă a calității serviciilor oferite întregii populații din zona amintită.

 Lucrările de proiectare și construcții prevăzute în contract includ: Reabilitarea sursei de apa Călărași: q instalat = 77 l/s; Reabilitare stații de pompare apă brută, SP1 și SP2 și conducte de refulare, stația de tratare Călărași; Stație nouă de tratare și dezinfecție pentru sursa de apă Călărași, de capacitate 77 l/s; Reabilitare rezervor existent 5000 mc, stația de tratare Călărași; Rezervor nou 5000 mc, stația de tratare Călărași; Reabilitarea și extinderea sursei de apă Poiana: q instalat = 100 l/s; Realizare stații de pompare apă brută, SP1 și SP2 și conducte de refulare, stația de tratare Poiana; Stație nouă de tratare și dezinfecție pentru sursa de apa Poiana, de capacitate 100 l/s; Construirea rezervoarelor Tritenii de Jos 2x600 mc, inclusiv instalație pentru dezinfecția apei; Construirea rezervorului de înmagazinare Viișoara 700 mc; Construirea rezervorului de înmagazinare Urca 200 mc; Construirea SP1 și SP2 Tritenii de Jos, SP Luna;Conducte de aducțiune nou proiectate - 38946.25 ml; Conducte de aducțiune reabilitate –16881.18 ml. 

Obiectul contractului include: Proiectare şi lucrări de construcție; Furnizare şi montaj utilaje și echipamente tehnologice; Realizarea tuturor lucrărilor necesare pentru automatizarea și transmiterea datelor, în SCADA local și SCADA regional;Testare și punere în funcțiune; Remedierea eventualelor defecte apărute in Perioada de Notificare a Defectelor de 36 luni.

 

              Proiect co-finanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh