20
Sam, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul turdean, Cristian Matei, transmite, în urma vizitei președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, la Turda:ludovic orban

„Am avut onoarea de a primi astăzi vizita domnului Ludovic Orban,

Președintele Camerei Deputaților.

Întâlnirea de lucru de pe șantierul viitoarei Săli Polivalente a avut ca scop prezentarea proiectului iar reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au oferit la fața locului informații despre stadiul de lucru și despre termenele de execuție pentru finalizarea lucrărilor.

Totodată, am discutat cu domnul Ludovic Orban și despre ceea ce ne dorim în viitorul apropiat pentru Turda, despre proiectele noastre aflate în diferite stadii de elaborare sau implementare și despre centura ocolitoare Turda - Câmpia Turzii.

Toate aceste proiecte pentru Turda, care pas cu pas devin realitate, arată că toate demersurile pe care le-am făcut încă din primul an de activitate, nu au fost în zadar. Atunci când există dorința de a face, dialog și cooperare, toate soluțiile se transformă în proiecte care prind viață și contribuie decisiv la dezvoltarea orașului nostru”, afirmă primarul Cristian Matei.

 

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, spune:

„Am fost onorat, ca în numele cetățenilor din Câmpia Turzii, să îl întâmpin azi pe domnul președinte al Camerei Deputaților și președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

Începând din 2016 ne-am propus să facem din Câmpia Turzii un pol de dezvoltare durabilă în regiune și această vizită a domnului Ludovic Orban ne confirmă că eforturile municipalității sunt în graficul pe care ni l-am asumat prin documentele de politici publice care privesc comunitatea locală.

Sunt sigur că această vizită va produce efecte pe termen lung în ceea ce privește dezvoltarea municipiului Câmpia Turzii și îmi exprim încă o dată mulțumirea pentru susținerea și deschiderea de care ne bucurăm în fața forurilor guvernamentale și politice”, transmite Dorin Lojigan.

 

La rândul său, chiar Ludovic Orban, a postat pe pagina sa de Facebook, în urma vizitei:

„De fiecare dată când vin la Cluj este pentru mine o bucurie. S-au schimbat atât de multe lucruri în bine la Cluj-Napoca, Câmpia Turzii sau Turda, localități pe care le-am vizitat.

Am discutat în toate întâlnirile de proiecte importante pentru Cluj, pentru comunitățile locale. Am discutat de proiectul de metrou, care este, din punctul meu de vedere, cel mai spectaculos proiect și trebuie să știți că este impusă o finanțare importantă în PNRR pentru acesta.

De asemenea, am discutat și despre alte proiecte importante, tot cu finanțare prin PNRR și anume unul extrem de important, și anume modernizarea și electrificarea tronsonului de cale ferată de la Cluj-Napoca până la Episcopia-Bihor. Un proiect mult așteptat care a fost lansat în perioada în care domnul Lucian Bode a deținut mandatul de ministru al Transporturilor, iar domnul Marcel Boloș mandatul de ministru al Fondurilor Europene.

De fapt, sunt multe alte proiecte pe care le-am discutat, de la Centura ocolitoare, care o să ocolească Câmpia Turzii și Turda, la tronsoanele de pe Autostrada Transilvaniei, și o serie de alte proiecte importante pentru județul Cluj, care fie beneficiază de finanțare guvernamentală, fie vor fi finanțate din fonduri europene, din PNRR sau din bugetul Uniunii Europene 2021-2027.

În campanie ne-am prezentat cu un mesaj foarte simplu: ”Dezvoltăm România”.

Cuvântul de bază în guvernarea noastră este investiție. Vrem să creștem constant ritmul de investiții în România, atât cele publice, cât și cele private.

Dezvoltarea, evident, nu poate avea la bază decât aceste investiții care sunt făcute în infrastructură, fie că este vorba de infrastructura în transport, infrastructura de sănătate, infrastructura educațională, infrastructura digitală, infrastructura de irigații și alte tipuri de infrastructură și, de asemenea, ele constituie o bază pentru toate investițiile private.

România este într-un moment foarte bun, și se bucură de un interes mare din partea investitorilor și noi trebuie să fim pregătiți și să asigurăm condiții favorabile de investiții pentru a permite, practic, o dezvoltare economică și o creștere a nivelului de viață, pentru fiecare cetățean al României”, susține Ludovic Orban, președintele PNL.

 

Citește, pe marginea aceluiași subiect:

Ludovic Orban, în vizită de lucru la Turda

Ludovic Orban a vizitat Câmpia Turzii

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh