18
Joi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum știu nu doar turdenii ci mii și mii de șoferi care tranzitează, zilnic, Turda, varianta spre Alba Iulia este închisă de ceva vreme și va rămâne așa cel puțin până în decembrie.lucrari aries

Motivul este necesitatea reparării podului din zona Benzinăriei A&A, lucrări finanțate de Ministerul Transporturilor prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, reprezentată în teritoriu de Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj.

Reprezentanții DRDP Cluj informează că în prezent, se efectuează lucrări de cămășuire elevație pilă și armare/turnare riglă, informații car, evident, publicului larg, nespecialist, îi spun mare lucru, însă ceea ce este mai important sunt asigurările date de constructor că lucrările sunt în grafic.

Asta cu toate că activitatea pe șantier a stagnat chiar săptămâni întregi după închiderea circulației pe strada Alba Iulia, în așteptarea unor avize de la Agenția de Mediu, ca urmare a descoperirii unor lucrări necesare, după începerea lucrărilor.

Lucrările de reparații se efectuează la podul peste râul Arieș, situat pe DN 1, la km 444+840, pe raza de administrare a Secției Drumuri Naționale Cluj.

Termenul de finalizare a reparațiilor la pod este data de 22 Decembrie 2021 însă constructorul susține că va reda podul în folosință chiar înainte de acest termen.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh