28
Joi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean DJ 161A, pe tronsonul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, ca parte a programului anual de modernizare şi reabilitare a infrastructurii județene de transport.

Proiectul de investiții a vizat asfaltarea în două straturi, respectiv binder și strat de uzură, a unui tronson cu o lungime de 7,19 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 22+610 și 29+800.

Importanța lucrărilor pe drumul județean 161A, implicit pe sectorul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, este dată de faptul că acesta traversează aproape întreaga regiune de sud-est a județului, oferind reale oportunități de dezvoltare economico-socială, mai ales în zona comunei Cojocna, binecunoscută pentru lacurile și bazinele cu apă sărată folosite în scopuri terapeutice”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Anterior lucrărilor de asfaltare, au fost executate lucrări de reabilitare a fundaţiei drumului, în zonele afectate, prin refacerea dalelor de beton deteriorate, respectiv burduşiri, plombări şi așternerea unui strat de piatră în zonele unde situația a impus acest lucru.

Proiectul mai prevede și realizarea de acostamente, şanţuri şi podeţe, finalizarea completă a  investiției urmând să se realizeze prin execuţia de marcaje şi semnalizare rutieră.

Lucrările sunt executate de Asocierea Samus Tec SA, Construct Perom şi Via Procons SRL, bugetul alocat investiției fiind de 6.726.768,95 lei, fără TVA.

 

 

Biroul de presă

10 septembrie 2018

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh