28
Joi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Refugii montane în Munții Călimani pentru un turism civilizat și în siguranță şi pentru că vrem să prevenim nu să intervenim”…aşa sună proiectul iniţiat de către Serviciul Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Mureş, finanțat de Consiliul Județean Mureş în parteneriat cu Departamentul pentru Situaţii de Urgență.

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca, cu elicopterul din dotare, tip MI-17, la solicitarea Serviciului Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Mureş, a venit în sprijinul acestei instituţii, prin executarea încă de luni, 10.09.2018, de misiuni de transport a materialelor necesare pentru construcţia refugiilor montane în zona Munţilor Călimani – judeţul Mureş.

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca îşi va încheia misiunile de transport a materialelor necesare pentru construirea refugiilor montane care vor fi amplasate pe creasta Munților Călimani, zona județului Mureş, în data de 14.09.2018,  urmând ca lucrările de montare să fie terminate în două săptămâni de către personalul Serviciului Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Mureş.

Refugiile se vor găsi în locaţiile: Scaunul Domnului, Poiana Lungă, Curmătura Tihului, Stâncile Ruscii şi Şaua Negoiului din zona Munţilor Călimani – judeţul Mureş. 

 

 

Relaţii Publice

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh