28
Joi, Mar
23 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a recepționat 12 noi echipamente medicale ultramoderne care au fost deja livrate Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. Este vorba despre două echipamente mobile digitale pentru radiologie, șase aparate pentru sterilizarea aerului – purificator de aer pe bază de plasmă, precum și patru High-Flow Nazal - sistem de oxigenoterapie cu debit reglabil.spital copii cluj napoca

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Achiziționarea acestor aparaturi de ultimă generație vine în sprijinul micilor pacienți care se confruntă cu diverse probleme de sănătate sau care necesită investigații, permițând medicilor din cadrul Spitalului nostru de Copii să realizeze o diagnosticare corectă și să asigure tratamentul optim.”

Valoarea noilor dotări este de 982.370 de lei, acestea fiind achiziționate în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de forul administrativ județean și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din Spitalul de Copii, în contextul pandemiei COVID-19.

  

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh